SK Baník Libušín – FC Čechie Velká Dobrá 4:1 (2:0)

SK Baník Libušín – FC Čechie Velká Dobrá 4:1 (2:0)

Branky: Fujdiar 3, Křenek – Faktor

Sestava: Poráčanin – Hlavsa, Chlumský, Matoušek, Kolařík (88. Skalák) – Kopřiva L. (68. Kvapil), Pucholt, Maroušek, Fujdiar – Hrubý (70. Žahour), Křenek (79. Felis)

Po těžké porážce ve Vraném se náš první tým představil na domácím hřišti proti Velké Dobré, která v minulém kole porazila Braškov. Naše mužstvo muselo nastoupit bez Veselého (trenérské povinnosti v divizi), Caizla a D. Portužáka (zranění). Hostující celek byl také oslaben, chyběli Ondrášek a Pařízek.

Utkání jsme začali sebevědomě, naše kombinační hra vytvářela tlak na soupeře. Již ve 2. minutě zahrával Maroušek přímý kop, ale hostující brankář situaci zachránil. Naše útočné snažení bylo odměněno ve 26. minutě, kdy Maroušek utekl po pravé straně a jeho přesný centr zakončil Křenek efektní patičkou na 1:0.

Domácí převzali kontrolu nad hrou a hosté se jen sporadicky dostávali na dostřel Poráčaninovy branky, kde naše pevná obrana vedená Chlumským nekompromisně odolávala. V 37. minutě měl Křenek další šanci po centru Fujdiara, ale brankář hostí jeho střelu vyrazil na roh. Velká Dobrá musela kvůli zranění vystřídat tři hráče již do 40. minuty, což výrazně ovlivnilo jejich hru.

Do konce prvního poločasu jsme zvýšili na 2:0, když po závaru před brankou poslal odražený míč do sítě Fujdiar. Poločas tak skončil zaslouženým vedením 2:0, hosté nevystřelili ani jednou na Poráčaninovu branku.

Druhá polovina přinesla snahu hostů otočit vývoj utkání, ale naše obrana fungovala spolehlivě. Naopak v 52. minutě Fujdiar po dlouhém výkopu Poráčanina a chybě stopera zvýšil na 3:0. Další šance jsme bohužel nevyužili – zejména Křenek měl příležitost po samostatném úniku, ale jeho střela z 10 metrů skončila vysoko nad brankou.

V 61. minutě se Fujdiar znovu zapsal do střelecké listiny, když nádhernou střelou z hranice vápna završil svůj hattrick a poslal nás do vedení 4:0. Hosté se dostali ke slovu až v závěru zápasu, kdy Faktor v 88. minutě korigoval na konečných 4:1.

Naši hráči ukázali velkou kvalitu, bojovnost a týmového ducha. Pokud budou nadále plnit taktické pokyny trenéra, čekají nás další vítězství!

Další články

SK Baník Libušín – FC Čechie Velká Dobrá 4:1 (2:0)

Branky: Fujdiar 3, Křenek – Faktor Sestava: Poráčanin – Hlavsa, Chlumský, Matoušek, Kolařík (88. Skalák) – Kopřiva L. (68. Kvapil), Pucholt, Maroušek, Fujdiar – Hrubý (70. Žahour), Křenek (79. Felis) Po těžké porážce ve Vraném se náš první tým představil na domácím hřišti proti Velké Dobré, která v minulém kole

Celý článek»

Těžká porážka na hřišti TJ Sokol Vraný: A tým odjíždí bez bodu po prohře 4:0

Sestava:Poračanin – Hlavsa, Veselý (16.Křenek) , Portužák O. (46.Felis),  Matoušek (82. Skalák)Kolařík, Fujdiar, Pucholt, Maroušek, Hrubý (66. Kopřiva),  Chlumský (66.Žahour) Naše první mužstvo zajíždělo na hřiště TJ Sokol Vraný s cílem bodovat. Střetla se dvě mužstva, kde domácí ze 3 domácích zápasů měli 0 bodů a naše mužstvo ze 3

Celý článek»

SK Baník Libušín – SK Braškov 2:1 (1:1)

Branky: 36. a 60. Maroušek Sestava: Poráčanin – Hlavsa, Matoušek, Portužák O., Kolařík – Pucholt, Fujdiar – Křenek (82.Kvapil), Hrubý (65.Žahour), Maroušek – Chlumský (88.Skalák) Domácí nastoupili k důležitému utkání proti Braškovu s jasným cílem: konečně prolomit střeleckou nemohoucnost a získat tři body. Se silným Braškovem jsme sehráli v posledních

Celý článek»