Rozhovor s novým trenérem Pavlem Caizlem: Jaké změny čekají Baník?

Rozhovor s novým trenérem Pavlem Caizlem: Jaké změny čekají Baník?

Náš nový trenér Pavel Caizl se s týmem teprve seznamuje, ale už má jasnou vizi, kam chce tým posunout. V rozhovoru jsme mu položili několik otázek, na které nám odpověděl upřímně a bez obalu. Co tedy můžeme od jeho působení čekat?

Jak hodnotíte tým a hráče, které máte k dispozici?

“Po jednom tréninku a zápase je těžké tým komplexně zhodnotit. Zatím se vzájemně poznáváme. Co se týče prvních dojmů, fotbalově na tom tým není špatně, ale fyzická kondice je velice zanedbaná. Šířka kádru také není ideální – pokud vypadnou tři hráči, je to problém.”

Jak hodláte změnit průběh tréninků?

“Tréninky jsem předtím neviděl, takže nemohu srovnávat, co měnit nebo neměnit. Každopádně chceme zapracovat na fyzické přípravě, individuální technice a celkové připravenosti týmu. Důraz klademe na kombinační, rychlou a důraznou hru.”

Jaké výsledky očekáváte po svém příchodu?

“Mým cílem je tým stabilizovat. Věřím, že se to podaří – už nyní je patrný posun, i když jsme zatím nevyhráli. Doma bychom měli pravidelně vítězit a venku sbírat body, aby tým měl klidnou zimu a mohl se dobře připravit na jaro. Tým by měl postupně vypadat jinak.”

Co vám ukázal zápas v Lánech a jak ho hodnotíte?

“Zápas ukázal, že hráči neplnili to, co jsme si řekli. To mě zaskočilo, protože disciplína byla na špatné úrovni. Na druhou stranu jsme byli lepší na míči a snažili se hrát kombinačně. Problémem bylo nevyužívání šancí, což budeme pilovat na tréninku.”

Pod vedením Pavla Caizla nás tedy čeká řada změn, jak v přístupu k tréninkům, tak k samotným zápasům. Věříme, že tento nový směr přinese kýžené výsledky a stabilitu do našeho týmu.

Celý rozhovor si můžete poslechnout na našich sociálních sítích Instagram a Facebook.

🔴⚪ Baníííček!

Další články

SK Baník Libušín – FC Čechie Velká Dobrá 4:1 (2:0)

Branky: Fujdiar 3, Křenek – Faktor Sestava: Poráčanin – Hlavsa, Chlumský, Matoušek, Kolařík (88. Skalák) – Kopřiva L. (68. Kvapil), Pucholt, Maroušek, Fujdiar – Hrubý (70. Žahour), Křenek (79. Felis) Po těžké porážce ve Vraném se náš první tým představil na domácím hřišti proti Velké Dobré, která v minulém kole

Celý článek»

Těžká porážka na hřišti TJ Sokol Vraný: A tým odjíždí bez bodu po prohře 4:0

Sestava:Poračanin – Hlavsa, Veselý (16.Křenek) , Portužák O. (46.Felis),  Matoušek (82. Skalák)Kolařík, Fujdiar, Pucholt, Maroušek, Hrubý (66. Kopřiva),  Chlumský (66.Žahour) Naše první mužstvo zajíždělo na hřiště TJ Sokol Vraný s cílem bodovat. Střetla se dvě mužstva, kde domácí ze 3 domácích zápasů měli 0 bodů a naše mužstvo ze 3

Celý článek»

SK Baník Libušín – SK Braškov 2:1 (1:1)

Branky: 36. a 60. Maroušek Sestava: Poráčanin – Hlavsa, Matoušek, Portužák O., Kolařík – Pucholt, Fujdiar – Křenek (82.Kvapil), Hrubý (65.Žahour), Maroušek – Chlumský (88.Skalák) Domácí nastoupili k důležitému utkání proti Braškovu s jasným cílem: konečně prolomit střeleckou nemohoucnost a získat tři body. Se silným Braškovem jsme sehráli v posledních

Celý článek»